ELAZIĞ / KOVANCILAR - Şehit Tabip Teğmen Yüksel Demir İlkokulu

Şehit Tabip Teğmen Yüksel Demir İlkokulu

Heybet Mahallesi Yüksel Demir Caddesi 23850 KOVANCILAR/ELAZIĞ
Vizyon
İnsanlar nezdinde olmazsa olmazların içinde yer almayı hedefleyen, eğlenerek öğrenen ve öğretenlerin oluşturduğu çağdaş, ilerici, düzeyli ve inançlı cazibe merkeziyiz.
Misyon
Şehit Tabip Teğmen Yüksel Demir İlköğretim Okulu olarak, Milli Eğitim Bakanlığının temel hedefleri çerçevesinde vatan ve insan sevgisiyle mücehhez, milli ve manevi değerlerini özümseyip sahiplenen, çağdaş ve demokratik anlayıştan beslenen insan ilişkilerine önem veren, toplumun menfaatlerini kendi menfaatinden üstün tutan, bilgiye ulaşma yollarını ve en verimli şekilde kullanmayı bilen, farklılıkların kültürel zenginlik olduğunun farkında olan, insanları oldukları gibi kabullenip onlara saygı gösteren şahsiyetli, kişiliği olgunlaşmış, bir ve birlik olma şuurunu elde etmiş bireyler yetiştiriyoruz.
08.30-14.20
Her saat başı minibüs ve diğer servis araçları
Elazığ İli Kovancılar İlçesi Heybet Mahallesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Elazığ İline 65 km uzaklıkta bulunmakta olup Kovancılar İlçe Merkezinde bulunmaktadır.