ELAZIĞ / KOVANCILAR - Şehit Tabip Teğmen Yüksel Demir İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ana sınıfından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Kas

Ana sınıfımız Kızılay haftasında  ilkyardım çantası hazırladılar. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Aile katılımı etkinliği adı altında okulumuzda turşu kurma etkinliği uygulandı.Kış hazırlıklarının yapıldığı bugünlerde, Ana sınıfı öğrencileri, öğretmenlerinin ve velilerin refakatinde evlerinden getirdikleri turşu malzemeleriyle okulda turşu yapmasını öğrendi. Minikler kendilerine ait kavanozlara istedikleri malzemeleri koydu ve turşunun olgunlaşmasını daha sonra görmek ve tatmak için muhafaza altına aldı.Emeği geçen öğrencilerimiz, öğretmenimiz ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ İLÇEMİZ KAPIAÇMAZ PARKI'NDA PİKNİK YAPTILAR. ÖĞRENCİLERİMİZ HEM GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDILAR HEM DE ÖĞRETMENLERİMİZLE BERABER OYUNLAR OYNADILAR.

Nis

Ana sınıfımızdan Picasso'yu tanıma etkinliği. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ana sınıfımızdan ilkbahar çiçekleri etkinliği. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Azerbaycan, Xızı rayonu M.Müşfiq adına Gilezi qesebe tam orta mektebi öğrencileri okulumuz 1-B sınıfı öğrencilerinin yeni yıllarını kutladı.

Ara

BONCUK ALİ VE SANAL BAĞIMLILIK TİYATRO GÖSTERİSİ VE BİLMECE YARIŞMASINDAN KARELER